Quando 1.20m 30/5-15, 0 Fel

 
Minneskortet råkade bli fullt så därför är det ett hack mitt i filmen och vi fick inte heller med sista hindret, väldigt klantigt av mig med tanke på hur fint han gick. Men förhoppningsvis så kan vi kanske få till några fler fina rundor i framtiden som vi kan få på film. ;) 

Quando 1.10m 0+0 Fel


Fina Fina hästen.

De där hoten med att sälja Quando om han i skärper till sig verkar va väldigt effektiva. 
 
 
Idag åkte vi ut med han till puser och hoppade 1.10m och 1.20m. Gräs, spöregn, ponnybrodd och en väldigt väldigt bakis ryttare (firmafest) verkar vara en ruskigt bra kombination.  
 
Vet inte vad som har hänt med min lilla häst men helt plötsligt har han fokus på hindren och inte allt runtomkring. 
Han hoppade riktigt bra och var väldigt koncentrerad. När vi kom nära så satt han krafft från bakbenen och kom lätt och felfritt över ändå. Nog helt klart de bästa rundorna och den bästa känslan på honom idag! 
 
Felfritt båda klasserna men tyvärr för långsamma för placeringar. Men jag är mer än nöjd över min lilla gris! Puss på han! 
 
 
 
 
 

Time to grow up!

Den 12-14 Juni händer något stort. Mina två små hästar skall få komma upp till fast mark och tävla på bortaplan. Hur skall det gå? 
 
Äntligen kommer man igång lite igen. Nu skall vi bara försöka att inte skämma ut oss också.. och det kan va svårare än vad man kan tro.. Heh. 
 
 

Dagsfärska bilder på Binge.

 
 
 

Mina!

3 generationer. Drömmen är väl att de två yngre skall bli lika fina som den äldsta.. Dom har en bit kvar, så att säga.. Men vackra att se på, det är dom minsann! Mina små hjärte-vänner! 
 
 
 
 
 
 
 

Quando

 
Jag hade väl halvt bestämt mig för att sälja detta lilla odjur,  jag har haft en person som varit och provridigt och är intresserad av att köpa. Men tror ni inte att fanskapet till häst skött sig snudd på exemplariskt på senaste tiden då. Gått till omhoppning i de senaste 4 starterna och placerat sig i 3/4. 
På hoppträningarna utvecklas han från gång till gång och sist hoppade han till och med klokt med ryggen över de lite högre hindren,  han verkar även vilja göra rätt och verkar tycka det är väldigt kul nu. 
Så nu är jag osäker.. Han är, eller skulle iaf kunna bli, den perfekta hästen till mig. 
Men nu tänker jag iaf ge han minst året ut. Och om han fortsätter som han gjort nu så får han nog stanna kvar trots allt. 
 
 

......

Dags att gå in i väggen och sjukskriva sig kanske?! 
 
Klockan ringer 5.30. 30 min senare står jag död i duschen, för att sen fixa iordning mig och raffsar ihop några fungerande kläder inför dagens kontorjobb. 
 
Ut till stallet för att mata och släppa ut djuren.
 
Jobb 8-17. Oftast längre dock.
 
Ut till stallet och sköta djuren, vilket är klart absolut tidigast 20, oftast kommer vi inte hem förrän 21-22 någongång. 
 
Vissa dagar åker jag ut till Östergarn vilket betyder en bilfärd på 40 min efter stallet är klart. 
 
Äta mat och sen i säng igen.
 
Det är inte mycket pauser i mitt liv just nu. Och eftersom jag inte tjänar något på att lägga tid på bloggen så prioriteras den väldigt lågt.
 
Men jag skall försöka att uppdatera lite mer. :) 
 
 
 

Vill haaa!

Igår åkte jag, Fia, Truls och Mickael till lojsta och kollade på alla hästbebisar. Helt galet söta och jag dog lite halvt inombords när denna lilla fluffbollen tog mod till sig och kom fram och hälsade. Först smög han fram och visste inte riktigt om han verkligen vågade sig fram till den där underliga tvåbenta skapelsen och ryckte till så fort jag rörde med, men sen slutade det med att han stod uppepå mig och bet i min jackärm. Så fruktansvärt söt. 
 
 
 

På tur

 
 

Kommentar+Svar

Sara

Grattis till jobbet! Vad ska du göra där? Sex dagar i veckan låter lite jobbigt 😊

 

Svar: Tack du! Min största uppgift är att planera in dagen för de som åker runt och installerar fiber hemma hos folk, 6 installeringar om dagen som skall ligga någorlunda nära varandra så att dom inte behöver åka runt hela Gotland på en dag, sen skall jag se till så att det finns någon hemma när dom kommer så att de blir insläppta osv. 

Så ja jag skall ringa till folk framför allt, jag, Ronja Håkansson som hatar att prata i telefon mest av allt på denna jord, haha, men det skall nog gå bra. ;) 

 

Egentligen skulle det stå 5 dagar, glömde bort att det bara var 7 dagar på en vecka och inte 8.. ;) Så det var bara en felskrivning av mig. 

 

 

 


Kommentar+Svar

Anonym

Såg att Q ligger till försäljning? Men hittar ingen annons med info, bara länk hit....

 

Svar: Ja vi har väl lite halvt börjat fundera på att sälja honom nu, men eftersom det är väldigt nytt påkommet så finns det inte någon annons ute på honom ännu. Men om du går in på länken MINA HÄSTAR så hittar du mer information om honom. :)

 

 

 

Anonym

Ska du sälja quando? Varför? Och hur mycket? :)

 

Svar: Yes det är vad vi är inne på nu iaf! Anledningen är att jag vill köpa en ny häst som passar mig bättre. Vi har inte satt något pris ännu då vi inte kollat runt tillräckligt på i vilken prisklass liknande hästar ligger på, men ja inte under 100 iaf. 

 

 

Duktiga idag!

 

Gubbstrutt

Castro sover såhär års minst en gång om dagen och minst 30min varje gång. Detta har han gjort så länge jag ägt honom, dock har det blivit lite oftare här ute på landet där det är lite lugnare och tryggare. 
 
Och när Castro sover så sover han tungt. Vet inte hur många gånger jag varit tvungen att väcka honom för att se om han lever över huvud taget. 
 
Idag satt jag mig bredvid honom när han låg upp med huvudet och la hans huvud i min famn, då bestämde han sig för att lägga sig ner på sidan så han tryckte ner mig med sitt huvud och totalsomnade. Han är bra underlig och alldeles alldeles uuunderbaar!! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0