4 dagar..

Nedräkningen börjar. Om fyra dagar skall jag bli lagad och därefter konvalicerad i några månader från ridning. 
 
Det är lite blandade känslor inför detta, det skall bli skönt att äntligen göra något åt knät så att det kanske kan börja bete sig lite bättre. Många kan ju leva med ett trasigt korsband utan att märka av det nämnvärd, men nja jag är väl inte en av dem tyvärr. Knät hoppar hej vilt vilket orsakar nya skador på både knä och andra kroppsdelar. 
Till en början var det ju bara främre korsbandet som var av, men efter alla gånger det hoppat ur rejält så har jag pajat menisken, vilken inte läker av sig själv så den skall även fixas nu på tisdag, sen var det någon fraktur/blåmärke i underbenet och något annat ledband som tagit lite smäll, dessa saker läkte av sig själv efter lite vila. Armen gick ju av pga av knät hoppade ur också och den känner jag fortfarande av lite. Så ja det skall som sagt bli skönt att göra något åt det nu och jag hoppas verkligen att det blir någorlunda klokt sen...
 
Sen är det den där jävla vilan från hästarna. Visst är det vinter och jag lär inte missa många tävlingar. Men det är ju nu man skall träna dom inför nästa säsong och vi lär ju inte komma igång klokt till de första tävlingarna. Det "värsta" är väl att både Älgen och Quando börjar bli riktigt fina nu och vi börjar komma upp oss lite. Men ja jag får väl helt enkelt se till att vi kommer tillbaka lika starka sen igen. :) 
 
 
Det bästa med allt är att jag skall åka och hälsa på Sara i Norge nu under sjukskrivningen. Problemet där är att jag åker själv och är sämst på flygplatser och kommer lätt bort så det kan ju bli spännande att se ifall jag klarar det eller inte. Det kanske känns som en simpel sak för en normal människa, men det där med flygplatser, tunnelbanor, bussar, båtar osv,  jag klarar inte av det, jag hittar inte, jag vet inte hur man gör och trots att jag ändå gjort det några gånger så är jag helt lost.
Pappa tänkte nästan förbjuda mig att åka eftersom han vet hur jag är, sen kom han på att jag var 24år så han hade inte så mycket att säga till om! ;) 
Efter Norge så skall jag stanna någon dag i Stockholm hos brodern. Hur jag hittar dit från Arlanda vet jag inte ännu, men jag tror att Taxi är dyrt och bra. Heh
Allt detta skall jag lyckas med samtidigt som jag är hög på smärtstillande och mer halt än vanligt. Men ja det löser sig nog. :) 
 
 
Wish me good luck! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0