Kommentar + Svar

Såg att det var en annan som tävlade din ponny i helgen. Är hon såld?
 
 
Ja Erika Vistrand tävlade Stina den helgen vi var i Tingsryd och nej hon är inte såld och lär väl aldrig bli det heller. 😉
Erika har lånat Stina en gång förut när det var PAS och deras egna häst hade blivit skadad och nu när det var DM så frågade hon om hon fick låna och tävla Stina i det, vilket passade oss perfekt eftersom hon annars bara hade gått och skrotat i hagen den helgen. 
 
Bäst var de också som vann alla 3 klasser de var med i och vann då även DMet. Så fantastiskt duktiga. 😄
Så nu har ju då Stina vunnit 3 DM av 3 möjliga. Min fina lilla ponny. 
 
 
 

Kommentar + Svar

Är han helt bra nu? Vad var det för fel på honom?
 
 
Helt seriöst så vet jag inte vad det var för fel på honom.. Enligt första veterinären så hade han senskada i båda framknäna efter att han slagit i ett hinder på träningen 3 dagar innan det att han började visa symptom... Detta kostade 2000:- plus medicin. 
 
Jag kände väl att jag trodde noll på denna prognos och det kändes mest som att hon sa detta för att hon inte hade något annat att komma med. 
 
Veterinär nr 2 kom förbi och kände och klämde och böjde och hittade inga fel. Senskada var det inte utan antagligen hade han ätit något giftigt som satt sig på benen och gjorde att han betedde sig allmänt konstigt. 
 
Lugn igångsättning och se om han blev sämre eller ej.
Detta kostade oss 400:- 
 
 
Så vi började att sätta igång han ganska lugnt och se hur han reagerade. Peppar peppar så har han inte fått något bakslag utan har varit normal i ben och personlighet. 
 
Han har ju dock tappat jätte mycket muskler på att stå still i en liten hage i flera veckor men nu är han tillräckligt stark för att hoppa och ridas som vanligt iaf. Men det är ju fortfarande endel muskler som skall byggas för att han skall komma tillbaka till dit han var innan han skadade sig. 
 
 
 

Tingsryd 20/8 1.10m

 
 
Älgen
 
Svårsvängd men pigg och glad. Hoppade felfritt som den lilla stjärna hon är. 0+0 Fel, 12e placering 
 
 
 
 
Quando
 
Avslappnad och fin, backade av helt ok till hindren och hoppade felfritt. Vi alla är chockade. 0+0 Fel, 10e placering. 
 
 
Fortsättning följer!

En bättre dag i Grekland.

Mer bilder kommer senare i livet. Så länge får ni nöja er med en halvnaken Ronja på en strand på Zakynthos. ;)
 
 

Finaste Älg

 

Länge sedan..

Ja vart skall jag börja... Mycket har hänt sedan jag skrev här sist, både bra och dåligt. 
 
Jag har haft semester nu i snart 4 veckor och på måndg börjar jag igen.. På ett sätt känns det tråkigt med tanke på hur lite tid man får till hästarna när 9h per dygn försvinner till jobb, men samtidigt så känns det ändå skönt då man får lite mer struktur på livet och kommer tillabaka till verkligheten igen. 
 
Första semersterveckan bestod mest av fest och umgås med släkt och "min" fantastiska Sara som var hemma från Norge i en veckas tid. Den människan, att hon skall välja att bo så långt bort från mig borde egentligen vara förbjudet, men ja kul hade vi iaf. ;) 
 
 
Andra veckan tillbringades i Grekland med Mor, Far, Bror och Mormor. Mormor fyllde nämligen 70 år och då bjöd hon med hela familjen till Grekland. Detta var såklart väldigt mysigt trots att jag kan få psykbryt på min bror då och då pga hans jävligt dryga personlighet. Men annars gick resan väldigt smärtfritt. Varmt var det dock, närmare 40 grader på dagarna och 30 på nätterna. 
Och hör och häpna, till och med Ronja Renee Felicia Håkansson har blivit brun, hon som vanligvis är grön i huden och gömmer sig bakom 3 lager kläder, även på sommaren. ;) 
 
 
3e veckan bestod nog mest av hästar och lite vila, flyttade hem till Natta under 3 dagar då hennes pojkvän var iväg, vilket var väldigt trevligt. :)
 
 
Och nu sista veckan har jag tillbringat ganska mycket tid här hemma med att fixa päronens trädgårt som de förummat under åren, jobbat lite på Dahrves och självklart tillbringat tid hos hästarna. 
 
 
Jag måste faktiskt säga att jag varit ganska duktig på min semester, tror nämligen att jag bara har sovit bort en dag, och det var dagen efter det att vi kom hem från Grekland, men annars har jag gjort saker hela tiden, fixat massa här hemma och knappt suttit still en sekund. 
 
 
 
Så nu vet ni att jag lever iaf och jag skall försöka bli bättre på att uppdatera er här. :) 
 
Här kommer iaf en film på Älgen när vi var i Kalmar och tävlade och kom 2a i denna 1.15m, hon hamnar ibland i sin egna lilla värld, men det finns minsann lite språng i henne. :) 
 
 
 
 

RSS 2.0