Kommentar+svar

Julia
 

Vad ska ni se?

 

Svar: Vi skall bara se sista showen på söndag, men vi åker till Stockholm redan ikväll dock. :)

 

 


Torsdag.

Idag är det cykling 30min hos sjukgymnast. Kan inte påstå att jag är speciellt sugen på det, menmen.

Förutom sjukgymnast så tror jag att det är ganska tomt på schemat, skall väl försöka komma iväg till polisen och hämta mitt pass och sen självklart skall jag till mina två favoriter, och då menar jag såklart mina små ponnysar. ;)


Lill C

Ja vad skall man säga, den lilla krabaten har ju fått ärva sin mors humör iaf, det är då en sak som är säker!
 
För tillfället går han tillsammans med 4 ston, 3 år och uppåt, och ett annat föl dom är 2 månader äldre. Jag trodde då att fölen höll sig undan de äldre hästarna och hade en väldans respekt för dom, men jag måste nog erkänna att jag hade fel på den punkten, eller iaf när det gäller vår lilla fjant.
 
Här om dagen stod vi (jag och mina föräldrar) vid grinden och gav hästarna lite morötter, social som Lillen är så kommer han alltid fram till en och skall ha det man har i händerna, och eftersom vi hade massa gott så ville ju såklart de andra äldre hästarna också smaka. Stina är inte den som är högst i rang (men hon är inte speciellt låg heller) så hon höll sig mestadels lite längre bort, men inte Lillen han stod mitt imellan två sur tanter och la bak öronen så fort de kom lite nära. Det var ju faktiskt hans morötter.
 
Den som är högst i rang vågar han inte göra mer än att lägga bak öronen när hon tittar på honom, men 3 åringen den bet han och sparkade mot, och den vågar inte Stina kaxa upp sig mot sådär jätte mycket, men Lillen han lyckades minsann jag iväg henne ifrån sina morötter. Såg nästan ut som att Stina tog skydd av Lillen vissa tillfällen.
 
Ja jag vet inte riktigt vad detta säger om framtiden, men ja han visar ju att han har lite temperament och självförtroende iaf. Kulorna lär väl ryka ganska snabbt. ;) haha
 
Än så länge är han otroligt snäll mot oss människor iaf, en större pussgurka än han får man leta efter! <3
 

Gamla goda tiden.

Vissa dagar vill man inget hellre än att spola tillbaka tiden då man hade sina små galna fuxar som man kunde rejsa runt i skogen med utan att tänka på alla risker och olyckor som kunde hända, på den tiden då man var odödlig, eller iaf trodde att man var det, fy i helvete vad jag saknar det!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Man har då alltid tänkt på utseendet och verkligen gått in för att vara stiligt klädd.. Hmm...
 
 
 
 
 
 
 
Stinas allra första blå/gula!
 
 
Så var det det här med klädstilen igen, jag älskade hjälmen som jag fick låna av Olivia och jackan tyckte jag var ascool, det stod ju HÅKANSSON på ryggen och allt!!!
 
Men trots fula kläder så fixade Stina dubbel seger på sin fastlandsdebut!
 
 
 
Curts (och min) fastlandsdebut, även här blå/gult första klassen!
 
 
Även här en helt ok fastlandstävling! (Frej+Stina)
 
Liten plutt på stor ponny (Curt 4-5år, jag 10-11år)
 
 
Våran allra första tävling!
 
 
 
 
MAn var väl inte jätte överviktig när man var liten..
 
 
 
 
Provridning av Stina (jag var LIVRÄDD)
 
 
Mamma och Curt!
 

Det är inte hälsosamt att sakna någon såhär jävla mycket...


Soon, so soon!!!


Igår.

Igår var jag hos sjukgymnasten och han kom med den goda nyheten att jag fick numera belasta det ca 20kg och böja benet fritt, förut har det ju varit 0-90 grader. Så det går framåt.

Sen skall jag även börja gå till deras gym och cykla 2 gånger i veckan, 30min varje gång.

Snart är jag nog tillbaka skall ni se!! ;)



Min nya bästa vän! <3

Sorry Sara men du får nog stiga ner till andra plats från och med nu!

Tittade över boxväggen hos Fia och fick se denna lurviga varelse. Hon påstod att det var en kanin men jag är inte helt övertygad om jag skall tro på det. Fick mig iaf ett gott skratt. Så fruktansvärt ful/söt så man kan dö!!!


It's so FLUFFY!!!!!! <3


https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3508448/images/2012/pic_50b5448c9606ee36a2d27bf9.jpg" class="image">


Ibland överraskas man över hur vacker man är!!!


Nu skall de bara upp på väggen också!!


Nu skall de bara upp på väggen.


Vad tror du pappa?

Behöver Larven ett nytt kylskåp?


Inte helt okej.

Håller på och bokar båt till helgen när vi skall till Globen, jag och Sara. Okej nu skall jag inte ljuga, jag försökte boka biljetter men det visade sig att min intelligens inte räckte så långt.. Så pappa får hjälpa mig sen när jag kommer hem. Haha

Men iaf så kom jag så långt att jag iaf fick reda på hur mycket jag skall betala för båten+bussen fram och tillbaka. Med både Gotlands rabatt och ungdomsrabatt så blir det närmare 500:- för mig att komma fram och tillbaka. Hur sjukt är inte det?

Ibland ledsnar man en aningens över att bo på en öde ö.


Jävla hästar!!!

Tänk vad mycket enklare det var när man hade en art ponnysar som höll sig innanför staketet, och inte bröt sig ut på olika vis.

För tillfället har vi en häst som öppnar grindarna på hagen om man inte har "lås" på dom. (Castro)
En häst som springer rakt igenom staketet när hon blir uttråkad (Älgen)
Och en som hoppar över när den får spring i benen och inte hinner stanna för staketet. (Quando)


Idag ringde en och sa att Quando antagligen hade blivit rädd för något och satt av i full galopp mot staketet och flugit över, tydligen väldigt högt och fint, men nej det är väl inte så kul att ha lösa hästar precis vid en stor väg där alla kör som galningar och sikten är väldigt skymd.

Nu är han iaf inne i hagen igen och vi får hoppas att han håller sig där också!!


Lördag.

Som sagt var Sara och jag på bio igår, och den var riktigt bra faktiskt, man störde sig inte alls lika mycket på skådespeleriet som man gjort i de tidigare filmerna. Vilket är ett enormt plus!! ;)


Har märkt en utväxt på magen som jag inte haft förut, vilket får mig att vilka börja rida IDAG. Jag är inte mycket för nyttig mat eller rättare sagt jag är inte mycket för att tänka på vad jag stoppar i mig. Jag vill kunna gå på en diet där godis, chips och cola är en stor del av intaget utan att gå upp i vikt! Vilket går så länge jag rider ett antal hästar om dagen, men bevisligen inte om jag ligger still 80% av tiden. Vilket betyder att jag måste börja rida typ nu. ;)


Larven har även gått sönder vilket leder till att Quando inte blir klokt riden (har ingen stans att rida hemma) och jag har hört ryktesvägar att han blir helt galen av vila länge (nu longeras han dock). Vilket betyder att jag måste börja komma upp på hästryggen så att vi kan rida ut i skogen tillsammans iaf.

Man skulle haft ett ridhus!!...


Du är vacker!!


Äntligen fredag!

Tänker väl dom som jobbar, jag själv har helg hela veckan lång så för mig är det ingen större skillnad. ;) haha


Idag är det planerat mys med Sara och sen även bio ikväll. Svårt att lista ut vilken va!! ;)


Igår var det 7 veckor sen ja opererades vilket betyder att det bara är 3 veckor kvar tills jag (förhoppningsvis) sitter till häst igen. ( Sen att doktorerna sa att jag inte skulle/kunde rida varken detta år eller nästa det skiter jag fullständigt i) Tänk den underbara känslan att äntligen få göra det man älskar igen!

Jag trodde väl aldrig att 7 veckor mest liggandes skulle gå så pass fort som de faktisk gjort. Väldigt skönt!!





Trevligt häng!!

Har precis kommit hem från lite mys med Sara, Nadja och Jennifer. Riktigt trevligt!!

Körde bil både dit och hem, lite nervös var man allt eftersom jag inte riktigt vet om mitt ben klarar av en tvärnit. Men som tur var slapp jag uppleva det. ;) dock kan jag meddela att det är lite ovant och läskigt att sätta sig i en bil efter över 7 veckors "vila" från bilkörandet, man känner sig som en nybörjare igen och vet inte riktigt vart alla knappar och pedaler sitter. Haha känns stabilt!!



Quandos julklapp??


Han är ganska söt.


Hjärtattack

Har precis fått mig en liten hjärtattack genom att logga in på mitt Nordea konto. Har ju fått betala ett antal dyrare räkningar samt köpt lite grejs till hästarna och mig själv den senaste perioden, så jag var väldigt rädd för vilken summa det skulle vara kvar, men som tur var blev jag glatt överraskad och hade mycket mer än vad jag trodde.

Dock skall jag beställa båtbiljetter, båtbuss, tunnelbana, schabrak, saker från hööks (nödvändiga grejer), tandläkaren, mat till hästarna, bio, quando samt lite andra grejer, så ja det jag nu har på mitt konto lär inom kort vara slut. ;)

Men en stund får jag glädjas över att (i mina mått) va lite halvt rik. ;)


Idag är planen att beställa hööks + båtbiljetter + båtbuss. Och imorgon mat till hästarna samt schabraket på dahrves. Har haft ganska dåligt samvete över att inte betalt det ännu (hade inte med mig plånboken sist)


Något annat jag även måste göra är att skicka tillbaka pannbandet från Kyro Riding Gear som hade tappat två stenar när jag fick hem det och hämta mitt pass som ligger och väntar hos polisen.


När man börjar tänka efter så är det väldigt mycket som behövs göras och saker man skjutit upp ganska länge.


Jaja allt ordnar sig i slutändan. ;)


Quando!

 
 
 
Underlaget var riktigt, riktigt dåligt så det var många hästar som fastnade i underlaget i landningarna då det blev stora gropar, som ni tex ser efter andra hindret, så väldigt många hästar (speciellt ponnysarna) blev väldigt osäkra och stannade. Förutom groparna så var det även riktigt halt och så fort dom svängde (behövde inte ens vara snabbt eller snävt) så släppte underlaget. :/
 
Tråkigt att de inte lyckades fixa klokt fiberunderlag när de ändå bytte, för det här underlaget kan man knappast kalla fiber. Tråkigt när Rävhagen är den enda anläggningen med två ridhus här på Gotland..
 
WRK skulle ha tagit råd från NGR för dom har då minsann lyckats riktigt bra med sitt underlag! :)
 
 
 

Kommentar+Svar

anonym
 
 
Blev hon inte diskad för att hon ramlade av
 
 
Svar: Jag själv är väldigt dålig på alla regler som finns inom denna sport som vi håller på med, men vad jag fått för mig och hört från andra är att om man ramlar av innan starten så kan man hoppa upp igen och fortsätta, bara att de inte stannar klockan efter startsignal, utan man har fortfarande sina 45 sek och sen börjar tiden gå. Så det gäller att man är snabb.
 
Men som sagt jag är väldigt dålig på regler, men eftersom domaren inte sa något så lär det vara på detta viset. :)
 
 
 

En fråga till min mormor!

Vad ger du katten för mat egentligen? I detta fall kan man nog inte bara skylla på mycket päls... Haha



Mitt nya gröna snöre.


Måndag

Det verkar som att det är någon vid namn Sara som varit inne på bloggen.. ;) Jaja det hon skriver är ju nästan rätt iaf så det får väl vara okej för denna gång. ;)
 
 
Idag har jag (som ni kanske förstår) umgåtts med Sara en stund, sen åkte jag vidare till sjukgymnasten där jag fick lite extra övningar som jag skall göra! Jag har ju hittills varit så duktig och gjort allt jag skall, eller nja jag har väl kanske slarvat endel.  ;)
 
 
Nu har jag precis kommit hem från djuren. Har mestadels ängnat mig åt att gosa med Lillgrabben, som på sista tiden blivit en riktig hispig liten polle, vilket är lite tråkigt eftersom han förut varit väldigt cool och lugn, men men det skall vi nog få ur han. Lika gosig och pussig är han fortfarande iaf. Det är han och Q som är gosegrisarna, medans de andra tre är mer arbetsmyror med ett jävla humör och egna åsikter över det mesta. ;)
 
 
 

Så bra

BÄÄÄÄÄÄST

Efter en ansträngande bendag.

Om jag rört på mig mycket under en dag, eller rättare sagt om jag haft benet neråt väldigt mycket så får jag denna fina form på vaden, när jag tagit denna bild så har det ändå gått ner endel. Så fruktansvärt sexigt!! ;)


Min utrustning är GRYM!!

Tycker faktiskt jag lyckades jävligt bra med stylingen både utseendemässigt och resultatmässigt. Tur för lilla Råttan att han skötte sig efter att ha katulperat iväg sin matte. ;) hehe you just got to love him! ;)
 
 
 

Kroppen har upplevt bättre dagar.

Otroligt stolt över min bästa vän som gjort riktigt fina runder idag och blivit belönad med fina placeringar. :)
 
Men satan så trött jag är för tillfället, trött i huvet, trött i kroppen och framför allt trött på livet.
 
För det första så är jag otroligt trött på att känna mig behindrad, trött på att allt som i vanliga fall är plätt lätt blir en riktig utmaning.
 
Trött på att mina handleder gör så satans ont, har vanligtvis problem med dom annars emellanåt, ovh att gå på kryckor 24/7 gör inte saken bättre.
 
Trött över att efter 2min stående få ont i höften.
 
Trött på att varken kunna rida, hoppa eller tävla.
 
Trött på att det skall ta 20 min för mig att gå upp för en liten trappa.
 
Jag har aldrig tyckt om att springa eller röra på mig speciellt mycket, men för tillfället saknar jag verkligen att kunna ta en liten sprint utan förhinder (förutom en enormt dålig kondition såklart)
 
Trött på att oroa mig över framtiden.
 
Fruktansvärt trött på att se ner på ett knä som är lika runt som en fotboll och undra över om det alltid kommer ha den fina formen. Vem vet det kanske är slut på shorts och bikini och fram med långbyxor och våtdräkt.
 
 
Jag är inte i vanliga fall den som klagar över lite smärta, och jag kan inte påstå att jag har speciellt ont, inte när jag ligger stilla i soffan eller tar små korta turer på kryckorna, men jag är inte heller den som vill ligga på soffan eller ta korta turer. Jag är den som rider 3-10 hästar om dagen 7 dagar i veckan.
 
 
Jag är inte heller den som bryr mig speciellt mycket om mitt utseende, lite ärr visar bara att man levt, lite krigsskador så att säga. Men ett runt knä och ett normalt, det vet jag inte om jag ser fram emot riktigt, att ha i baktanke att jag för evigt lär ha probelm samt ont i benet känns inte heller lockande.
 
Men det är mitt liv, min framtid och man skall väl egentligen inte klaga allt för mycket, jag lär trots allt få dra mig ur grejer jag inte vill göra i framtiden pga "smärta", ingen vet ju om man ljuger eller inte. ;) haha
 
 
Och tro inte att jag ångrar mitt köp, för det gör jag verkligen inte, Quando är en riktigt trevlig individ och jag tror att vi kan komma långt i framtiden tillsammans trots vår lite knackiga start tillsammans. ;)
 
 
Nej det blir inte bättre av att klaga, livet kunde ju faktiskt ha varit värre om man tänker efter. Nu ahr jag fått lite mat i magen (eller nötter iaf) och fått se på The Hangover, så nu har jag kommit ifrån the dark place och kommit till ett bättre humörsläge. ;)
 
 
 
 
Min underbara röda! <3

Bra (men trött) stylist.

Stylade Sara till seger i 1.20m, andra plats i 1.30m och kvalad till 1.40m. Jag är bra jag. ;)


Helt ok för att vara en enbent.

Eftersom Q har för tillfället väldigt lång man + väldigt fluffig man så kände jag att det var ett litet måste att knoppa honom till denna stora dag. Jag hade inga stora förhoppningar över hu resultatet skulle bli men tro det eller ej så blev det faktiskt hel ok, eller ja jag behövde väl inte skämmas allt för mycket!! ;)



Min duktiga lilla sparv.

Ja han kunde nästan inte ha skött sig bättre idag. Lekte runt banorna och fick med sig hem två bebisrosetter. Är för tillfället en mycket stolt hästägare!!



Stor dag imorgon!

Imorgon skall Quando iväg och tävla, man hade ju kunnat önskat att jag vore den lyckligt lottade som tog honom runt banan, men jag fick nöja mig med det näst bästa, alltså sitta på läktaren och agera stolt hästägare. ;)
 
 
Fast jag vet inte om jag är någon stolt hästägare för tillfället, efterom min häst har en utav de fulaste klippningarna man kan tänka sig (halvklippning och ej klippt huvud), samt en väldigt slarvig klippnig , väldigt lång man osv. Så jag kan inte påstå att min häst är speciellt vacker för tillfället. haha
 
Vi får iaf hålla tummarna att han sköter sig och är snäll mot Zarah. ;)
 
 
Sen på söndagen skall jag agera stylist åt Sara med S när hon skall tävla sin fina Råtta. Min tanke är denna outfit nedanför.
 
 
Ungefär denna outfit fast en annan hjälm (får se om tjockhuvudet kan ha min Antares, eller någon utav mina Charles Owens) och sen får jag hoppas att Sara är med på att ha lindor, annars får hon låna mina nya Veredus. Jaja vi får se hur det blir. Blått och rött är planen iaf. ;)
 
 
 
Vad tror ni, har jag en bra plan??

Tur för mig.

Eller rättare sagt tur för mitt ben att det läker bra. Var lite orolig med tanke på att jag utmanat ödet med att lägga ganska mycket tyngd på det, eller rättare sagt så mycket tyngd det går att lägga på det innan benet sjunker ihop, och eftersom jag egentligen har nolltolerans på tyngdläggning. Men sån är jag. (Det är ju trots allt en ganska rolig/spännande/underlig känsla när benet ger noll stöd vid belastning)

Dock behöver jag träna på att pressa ner benet, kan fortfarande inte få det helt rakt, har väl 5 cm till underlaget när jag pressar allt jag har, och om jag inte fixar till det så lär jag få problem att stå och gå, och nej det är inget jag har lust att ha problem med, räcker med att jag skall få protesknä när jag blir äldre. ;)


Firade de goda nyheterna med lite MAX mat.



Sitter i väntan på min dom.


6 veckor har passerat.

Idag är det rönken som står på schemat. Så fort jag samlat kraft så skall jag hoppa in i duschen och med tanke på hur långsam jag är så borde jag redan ha varit där för länge sen, men det är ju trots allt väldigt varmt och skönt i sängen. ;)

Nej upp och hoppa nu!! Håll tummarna för att benet ser bra ut så att jag snart får kasta kryckorna åt sidan och gå som en "normal" människa igen.


När hinken blir full.

Ja då rinner vattnet över..

Och just i denna stund så är min hink överfull. Vissa dagar kommer saknaden och känslan över att något saknas. Allt är inte som det borde vara, eller rättare sagt det är inte som förr.

I hate when this happens.


Trevlig överraskning i fodertunnan.


Same old same old.


Snart i tävlingsform.

Dagen har innehållit det gamla vanliga. Vaknade kl 11, efter det låg man i soffan och såg på tv samt åt godis. Detta pågick fram tills fadern kom hem vid 5(?).

Åkte till stallet, Lillemor klämde på Älgen som var lite sne i kroppen vilket mycket väl kan vara anledningen till att hon varit som hon varit på sista tiden.

Mockade en box, åkte till ridhuset, såg mamma rida min absoluta favorit, åkte till Stina, fixade hennes man så nu är det bara magen och pälsen som skall bort så är vi nog snart tillbaka på tävlings banorna igen. ;)


Har även fått reda på att min väst kommit till ön, så snart har jag den i mina egna händer. Underbart.



Soffmys med murveldjuret.


Otroligt hård dag.

Usch så jobbigt jag haft det idag!! Ni kan inte ens föreställa er hur jobbigt jag haft det!!

Vaknade vid ca 10, efter det såg jag på tv, vid ett tillfälle var jag uppe och hämtade en bullpåse i köket, för att sen gå tillbaka till soffan och fortsatte se på tv.

När pappa kom hem vid ca 5 åkte vi till Stina och Lill-C, medans pappa mockade och tog in hästarna så satt jag på en pall och såg på, när hästarna var inne så stod jag ett tag och myste med dom samt gav dom äpplen, snål som Stina är så snodde hon åt sig de flesta. ;)

När vi myst klart så åkte vi hem igen och då lade ja mig i soffan och här har jag legat sen dess.

Som sagt mitt liv är ganska ansträngande för tillfället. ;)


Det är mattes pojke det!!


Duktig Älg efter lite hoppeliskutt.




Jag överlevde.

Satan vad jag fått skuttat omkring den här helgen. Träningsvärk i precis hela kroppen, men kul har det varit!!


Budget varianten.

Sara knoppar medans hästskötaren sitter på en stol och ser på.


Vissa dagar är man vackrare än andra.


Nu bär det av.

Imorgon bitti åker jag iväg över helgen och agerar "hästskötare som inte kan göra något", det är väl en drömperson att ha med sig på tävling eller hur?! ;)

Nej men jag kände att jag var tvungen att komma ifrån allt här hemma någon dag. Så när bästa vän skulle iväg och tävla till helgen så såg jag till att få klämma mig på. ;)

Vi får väl se om jag kommer hem levande eller inte. Jag lovar er duktig uppdatering om hur allt går, både för mig och Sara. ;)


Nu vidare till dagens händelser.

Dagen började som de flesta andra, alltså med tv tittande och ganska onyttigt ätandes. Sen var det vidare till tandläkaren, bara vanlig kontroll och tro det eller ej så är man fortfarande ett levande bevis på att äta godis varje dag och ganska ofta slarvar med tandborstningen inte är så farligt, 20 år och hållös (förutom det stora hålet mitt i då).

Sen var det ut till stallet. Och vet ni vad jag gjort idag, jo jag har minsann motionerat en häst för första gången på över 5 veckor. Kanske inte på det viset jag helst velat men ändå något. Men det jag då gjort idag är att tömkört min fina röda. Inte hela passet och endast skritt+trav men ändå, lite coolt. Bara man vill så går det. Pappa filmade också så om någon är intresserad utav att se en halvt handikappat tömköra en röd häst så är det bara att säga till. ;)

Nej om man skulle ta och packa lite kanske. :)


Egotid framför tven. 5 veckor avklarade "bara" 5 veckor kvar.


Livets lyckliga stunder.

Som sagt kom Maya och hälsade på mig idag, "Bonde" tittande samt "Stalker" tittande.

Fick mig ett gott skratt när jag tog reda på hur Maya kommer se ut i sina äldre dagar. Åh Gud jag tror aldrig jag skrattat så mycket, trodde bag skulle dö av andnöd. Men ni kan bara lugna jag lever fortfarande. ;) För Mayas skull så lägger jag inte upp bilden, men en slutsats kan jag dra iaf, vi båda kommer att åldras mindre bra. Haha

Hon hade även med sig massa godsaker till mig. Mums. Allt detta nedanför samt en påse lussebullar som jag såg till att trycka i mig snabbt som attan. ;) Tack än en gång för sällskapet min vän!! <3


Bonde

Idag har jag legat på latsidan. Det jag hunnit med är att duscha samt fika på faderns firma, annars har det mest varit soffliggandes framför tven.

Men snart kommer min underbara vän Maya och vi skall då se på Sveriges absolut bästa program, och det är mina damer och herrar inte mindre än "Bonde söker fru". :)

Blev inget stallet för mig idag eftersom fikan samt bonde kom emellan. Men imorgon då jävlar. ;)



Det var på tiden!!!

Har idag sett till så Castro fått ordning på frisyren. Han hade börjat se ovårdad ut ganska lång innan jag skadade mig så nu såg han nästan ut som en travare, vilket inte är helt okej när det är mitt namn som står som ägare. Mina hästar är alltid i tipp topp. ;) skämt åsido. Nu ser han iaf ut som en tävlingshäst i man+pannlugg, så nu är det bara att fixa svans + lite annat småfix och sen är det bara 3 hästar till som behöver samma behandling. ;)

 

 

Väldigt dåliga bilder, men tyvärr blir det väl så när man inte har någon super belysning, en mobilkamera samt en häst som inte kan stå stilla längre än en halv sekund. ;)  Man kan iaf se skillnaden lite grann. ;)

 

 


Nov. 06, 2012

Vet inte riktigt om jag längtar till livets äldre dagar...


Kommentar+Svar

Anonym
 
 

Vi vill se film från varje träning på din fina bebis! :)

 

Svar: Tänkte precis påbörja filmskapandet. Anledningen till varför det inte blev någon film sist var pga att han inte hoppade så mycket sist då han var lite grinig och inte riktigt på rätt humör. Dåligt underlag+för mycket päls+trött unghäst=ingen bra kombination. ;)

 

Men snart kommer det upp en film från (antagligen) båda träningarna. :))

 


Min fina fina bebis!

Har (nästan) precis kommit hem från Quandos hoppträning. Lillgrabben skötte sig fin fint, inge bråk och inge bock. Kan man begära mer?? ;)
 
Han tar verkligen ut allt i sprången, tar i som en galning och hoppar 1m högre än vad han borde (liten överdrift kanske) vilket gör att han glömmer bort landningen och hamnar då lätt i korsgalopp och ser lite klumpig ut. haha Men han är ju ganska grön, så det blir väl bättre med tiden. :)
 

Men jag måste ändå säga att jag är väldigt nöjd med mitt inpulsköp, trots brutet ben och ett antal månaders vila. ;)
 
 
 
 

Än en gång dålig uppdatering..

Denna gång är det pga Viaplay.se, som min bror har fixat till sig själv pga sport, men om man skall se sport så måste man även betala för film och tv-serier, så ni kan ju kanske gissa vad jag gjort de senaste dygnen. ;) Ibland är det väldigt bra att ha en bror! ;)
 
 
 
 
Har precis beställt biljetter till mig och Sara till Stockholm horseshow, i samma gamla goda tid som vanligt (eller?).. Så det får bli min julklapp till henne! :) Underbart!
 
Detta år blir det inte att kasta pengar runt sig som de tidigare åren, dels pga att jag inte behöver något speciellt och dels för att jag fortdarande har endel kvar att betala av på Quando. Så det bli nog lugnt på den fronten, inte som 2010(?) när man gjorde av med 10 000:- hehe, det är ganska duktigt gjort! ;)
 
 
2011
 
2010
 
 
Ikväll är det hopplektion för Quandos del, tyvärr inte med mig på ryggen då. ;) Och eftersom jag inte längre har Zarahs nr på mobilen så vet jag inte heller vilket schabrak jag skall packa ner. (den enda delen jag kan bistå med för tillfället) Han måste ju vara snyggast på träningarna. ;)
 
 
Igår så var mamma duktig och klippte Q. Detta brukar vara min del i hästsskötseln i vanliga fall och det måste vara över 5 år sen mamma klippte en häst sist, så det skall bli intressant och se hur han ser ut idag, mamma är inte känd för att vara speciellt noggrann utan hon vill att allt skall gå fort, och jag är precis tvärt om.. Tur att det inte är jag som skall synas tillsammans med honom. haha ;) Nej nu skall jag vara snäll, hon är ju snäll som gör det iaf!!!
 
 

Världens finaste ponny precis nyklippt! Saknad<3
 
 
Igår så hade de även löshoppat Älgen och tydligen så hade hon hoppat nästan ännu bättre än sist och fått mer fjång, vilket varit hennes största problem. De förstå gångerna vi löshoppade henne så kom hon knappt över 90cm och var i varenda bom och det såg verkligen ut som att hon fick kämpa sig över, men nuförtiden är det tvärt om, hon förhoppar sig överdrivet mycket och är inte i en enda bom. Men det jag skulle önska är lite mer sug, hon segar sig lite mot hindren förtfarande. Men hopptekniken har verkligen utvecklats!! :) Duktig Älg!
 
 
 
 

Min lilla flufflarv.


Över 4 veckor utan att rida.

Jag tror nog aldrig att jag haft en sån här lång "pause" från ridningen som jag haft nu, över 4 veckor har gått utan att jag suttit på en häst, och det är inte ens hälften av tiden... Känner paniken komma smygandes..
 
Jag vill upp på hästryggen nu inte om 6 veckor, utan nu!
 
Jag blir galen snart. ;)
 
 

Han har nog fått lite av far sin!

 
 
 
 
 
 

Send me your nr, please!

Äntligen har min kära iPhone aktiverats, det blev lite strul med SIM kort då de skickade fel osv.. Men nu så är den igång och fullt levande! ;)
 
Dock har jag inga nr kvar på den, så om ni har lust kan ni få skicka iväg ett litet sms med namn, samma nr som förut (0737416707)
 
Tack Tack!
 
 

Snart, så snart!


Något jag verkligen saknar!

Är att sitta på denna dams rygg, en ren känsla av lycka och vilja att göra sitt yttersta. Den fulla koncentrationen på hon som sitter uppe på ryggen, ingen förhålling blir förbisedd, att själv bara behöver tänka på vad som skall ske och så sker det. Det är något jag saknar varje dag!
 
Hon är verkligen speciell min lilla rödhåriga dam, ett humör som få men även en vilja som få och ett enormt stort självförtroende.
 
(förlåt för att jag säger detta) men hon är inte den vackraste på tävlingsbanan, inte heller den med bäst steg eller mest utbildning, men hon är fruktansvärt lydig, lyssnar på varenda vink, hon har ett uttryck och viljan att göra rätt, och därför drar hon till sig blickar, hon är min lilla prinsessa helt enkelt. ;)
 
 
Min fina dressyrfjolla! <3
 
 
 
 
 Debut som dressyrhäst. DM seger
 
 
 
 
 
 
 
Tävlingsdebut på fastlandet
 
 
 
 
 
Lika stark och glad på livet trots stort köiisår. :') Min kämpe! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
Första stegen utomhus efter olyckan!
 
 
 
Första tävlingen efter olyckan
 
 
 
 
Debut som världens bästa mamma! <3
 
 
Aldrig skall jag lämna din sida! <3

Q som liten lurvig 3åring med bästa vän Sara på ryggen!

 
 
Tänk att på den tiden var man helt ovetande om att denna lilla busiga 3åring skulle hamna hemma hos mig en vacker dag!

Jag bara måste ha den!

Vad säger ni om att ha en prylväska till hästsaker för 16 700:-? Man känner ett stort ha begär eller hur!! Vad säger du mamma, är det okej om jag införskaffar mig denna prisvärda bag, det är ju trots allt Hermés? Allt jag tar till stallet håller sig ju fläckfritt och som nytt hur länge som helst! ;)
 
Skämt osido så är det ändå ganska kul att fler och fler skaffar/designar häst/ridsportsutrustning. :)
 
 
 
 
Fler produkter kan ni se HÄR!

Torsdag!

Idag skall vi äntligen återförenas, de inteligenta från Ghg08 (GotlandsHästGymnasium). Det blir en kväll med Thaii mat, onyttigheter och massa mys! Underbart!
 
 
Men något jag då måste stryka är stallvistelsen, mormor skall iväg på pansionärslunch (haha tant börjar bli gammal på riktigt) och mor och far åker väldigt sent så man är inte hemma försens 21-22, och det blir ju lite sent.. Om man ändå kunde köra bil själv..
 
 
Jaja jag fick mig en hel massa mys igår av mina två absolut favorit pojkar! Så det kanske håller i sig denna dag ut också. ;)
 
 
 
 
Saknar synen av denna lilla krabat, lillfjanten har numera växt upp och blivit en stor och tjock dåre med björnpäls, men han är mitt allt den där lurvbollen, min dröm! <3

RSS 2.0