Kommentar + Svar

Är han helt bra nu? Vad var det för fel på honom?
 
 
Helt seriöst så vet jag inte vad det var för fel på honom.. Enligt första veterinären så hade han senskada i båda framknäna efter att han slagit i ett hinder på träningen 3 dagar innan det att han började visa symptom... Detta kostade 2000:- plus medicin. 
 
Jag kände väl att jag trodde noll på denna prognos och det kändes mest som att hon sa detta för att hon inte hade något annat att komma med. 
 
Veterinär nr 2 kom förbi och kände och klämde och böjde och hittade inga fel. Senskada var det inte utan antagligen hade han ätit något giftigt som satt sig på benen och gjorde att han betedde sig allmänt konstigt. 
 
Lugn igångsättning och se om han blev sämre eller ej.
Detta kostade oss 400:- 
 
 
Så vi började att sätta igång han ganska lugnt och se hur han reagerade. Peppar peppar så har han inte fått något bakslag utan har varit normal i ben och personlighet. 
 
Han har ju dock tappat jätte mycket muskler på att stå still i en liten hage i flera veckor men nu är han tillräckligt stark för att hoppa och ridas som vanligt iaf. Men det är ju fortfarande endel muskler som skall byggas för att han skall komma tillbaka till dit han var innan han skadade sig. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad roligt att det verkar gå åt rätt håll.

Svar: Ja jag håller tummarna att det fortsätter såhär också. 😊
Ronja Håkansson

2016-08-24 @ 13:21:58
Postat av: Lena

Hoppas det blir bra snart!

Svar: Ja han verkar ju vara fit for fight nu så förhoppningsvis så håller det i sig. 😊
Ronja Håkansson

2016-08-24 @ 16:08:42
URL: http://ozkagardens.se
Postat av: Amanda & ridtravaren Lilleman

Asså... det finns inte ens senor i framknäna..? Verkar som en riktigt konstigt diagnos av en veterinär.. Har inte följt er tidigare, hittade hit nu.

Har ni tagit blodprov?

Svar: Det finns väl någon sena som går över knät på något vänster som hon trodde att han slagit i. Men ja det förklarar ju inte varför han betedde sig allmänt konstigt. 😊Kul att du hittat hit. 😄
Ronja Håkansson

2016-08-24 @ 18:27:38
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0