Världens finaste prins

Igår så fick Lillen följa med till Othem till sin livs andra tävling, första gången han är i detta ridhus och de hade ganska "läskiga" hinder och av någon anlednig satt de två läskigaste hindren först. Banan börjar även med 5 oxrar på slutet och innehåller 6 oxrar samt 2 räcken, kanske inte en optimal "unghästbana" då den inte var så inbjudande. Lillen är världens snällaste häst men han kan vara en riktig mes, vissa dagar så är han livrädd för alla hinder första gången han skall hoppa dem men sen när han väl kommit över en gång så brukar det inte vara något problem, och eftersom allt var nytt så antog jag ju att vi inte ens skulle komma över första hindret. Förra tävlingen skedde ju på "hemmaplan", även om det var endel hinder som han inte hoppat förut där också så var det ju på ett ställe där han är van att hoppa på, här var precis allt nytt. 
 
Självklart så var han lite busig och bockig på framridningen, men väldigt oberörd över hindren, sen gjorde han väl inte sina bästa språng där eftersom han skulle busa med alla andra hästar som var i närheten, men jag gick iaf in på banan med en väldigt bra känsla.
 
Visst tyckte han att det var lite läskigt inne i ridhuset och smög fram till de flesta hindren, men han hoppade allt felfritt och fick till några fina språng.
Man blir ju så himla stolt över honom när han beter sig såhär bra och vi får hoppas att han kan fortsätta såhär duktigt i fortsättningen också. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du varit iväg något mera med din unghäst?

2017-04-26 @ 12:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0