Världen är full av småsnålt folk..

Så är det, och man blir trött av det, mer behöver vi inte ta om detta nu... 
 
Idag fick tjejerna vila och grabbarna gå. Mamsen red Castro i skogen och jag tog dom andra två i ridhuset. 
 
Började med Quando och han fick träna lite bommar idag. 5 bommar på medellinjen, alltså 6 bågar över medellinjen. 
Quando är lite av en specialist på att fuska och komma undan jobb på ett eller annat sätt och speciellt i svängar så skall han alltid gena lite och trycka in bogen, så idag fick han verkligen träna på att komma ut i bågarna och samtidigt inte tappa bjudningen. 
 
 
 
När han gjorde detta bra så fick han sen gå "rakt" över bommarna med 3 galoppsprång mellan varje, vilket till en början var väldigt kul så då blev han helt plötsligt pigg men det övergick ganska snabbt i att det blev lite väl jobbigt. Men när han gjorde det bra utan att fuska osv så fick han avsluta. 
 
Utvärdering av passet 
 
Quando var väl inte på sitt bästa humör kanske, kan mycket väl bero på att han vilade dagen innan. Han var väldigt spänd och hög i nacken men ändå ovanligt igång med bakbenen iaf. 
Efter ett tag släppte han dock och blev djupare och mer avspänd, sen att han blev lite väl låg på slutet när han blev trött är en annan sak, dock ser jag det bara som positivt med honom då han helst är väldigt hög och spänner hela överlinjen.  
 
Till en början så tryckte han väldigt mycket mot innerskänkeln men efter ett tag så släppte han och kunde bli rund i båda sidor.
 
Jag måste träna upp min balans däremot, satan vad jag flaxar runt och håller all balans i tyglarna. Usch. Bättring på den!
Dock har jag väl mina knän att skylla på som knappt håller ihop, men ändå, man blir så grymt irriterad på sig själv när man vet att man kan egentligen men kroppen lyder inte för 5 öre. 😬
 
 
 
 Sen var det Lillskitens tur. Tänk att den lilla jäveln sett till att skaffat alla negativa sidor från sina päron istället för tvärt om, samtidigt som han är en blandning mellan Castro och Stina att hålla på med, men ja det är väl trots allt dom två som uppfostrat honom så.. 
 
Iaf så går det inte att trötta ut den hästen. Mamma fick longera honom medans jag red Quando och då var det mest bock och bus och sen fick även jag longera honom innan jag skulle upp. Men nej inte är han speciellt trött för det nej.. men så länge jag satt på ryggen så skötte han sig väldigt bra iaf, så det får man ju vara nöjd med. ☺ 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0