Kommentar och svar

Anonym

Men det låter ju inte alls bra. Vad säger läkarna? Kan man göra något? 
Kan du inte berätta mer om ditt jobb, vad du gör där?! 
Vad är de för tävlingar inplanerade framöver? 
Berätta om din nya kärlek! :)

 

Svar: Läkarna säger inte så mycket eftersom jag inte varit hos dom. Ringde väl till 1177 eller vad det nu är för nr när jag hade andra anfallet, dom sa då att jag skulle ringa vårdcentralen och få en tid hos dom, men det orkade jag inte så jag somnade istället. 

 

Mitt jobb ja.. Vad gör jag egentligen? Det är något jag frågar mig själv varje dag.. 

Nej men min största uppgift är att boka kunder inför fiber installation i deras fastigheter. Så jag ringer väldigt mycket, jag som älskar att prata i telefon, speciellt med okända människor om något som jag egentligen har noll förståelse för.. Men jag förstår mer och mer iaf, så det är ju alltid något. 

Sen gör jag väl lite annat kontorsarbete också och jag kommer få mer och mer uppgifter. 

 

Tävlingar. Det är en tävling i helgen för Quando. 1.10-1.20m. Två helger efter det är det dressyr för Stina och Quando. Och sen har väl wrk någon hopptävling efter det. Annars har jag väl inte mycket planerat tyvärr. Har lite för dåliga hästar för att göra mer än vad ön har att erbjuda. ;) 

 

Finns egentligen inte så mycket att säga, eller jo det gör det väl egentligen, men ja han är den gladaste, mest positiva människa jag någonsin mött och det smittar av sig. :) 

 

 
 

 


Kommentarer
Postat av: emmish

ha en underbar fredag :D

2015-10-23 @ 08:56:13
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0