Fredag

Klockan ett var alla hästar motionerade och stallet fixat, sjukligt skönt, vilket får en att undra varför man inte är såhär duktig varje dag.. 
 
Stina, Älgen, Castro och Quando fick en varsin långtur i skogen och ja alla utom Castro skötte sig bra... Han har så äckligt mycket energi just nu och jag vet inte riktigt hur jag skall göra för att han skall bli av med den.. Men han är ju glad iaf och det är ju bra, men att det skall utmärka sig i bockar och sken är mindre kul för oss som skall sitta på ryggen.. Vill inte ens tänka på hur han kommer vara efter att ha vilat en vecka när vi varit i Egypten... Ingen som vill ta hand om en galen 20åring när vi är borta tro?? Jag kan betala i stort sätt hur mycket som helst. ;) 
 
 
 
 
Sen åkte vi till ridhuset och löshoppade Lillen och Binge. Båda skötte sig ypperligt bra och vart minsann lite busiga. Speciellt den där lilla skiten, men han beter sig ju alltid som en dåre så det var väl kanske inte någon överraskning precis... Men hoppade väldigt fint gjorde dom båda två och Lillen blir bara finare och finare, likaså Binge såklart, men det är minsann något speciellt med den där lilla bruna skiten! 
 
Filmer från löshoppningen kommer nog upp snart skall ni se! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

När/med vem ska du till Egypten?

2015-01-02 @ 17:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0