Fredag.

Idag började jag med att rida ett lugnt pass på Stina på stallplan. Eftersom hon gick hårt igår så var tanken idag att hon bara skulle få gå avslappnat i en lång och låg form. Hon var riktigt fin från början till slut. Gick där hon skulle och gjorde det jag bad henne om. Dock börjar ju flugorna komma fram nu, vilket man märker på Stina med en gång, hon tycker verkligen inte om de där små krypen. Men ja annars var hon väldigt mjuk och fin! :) 
 
 
 
Sen fick Herr C samma pass som Stina. Även han var väldigt fin, dock ovanligt pigg, inte för att jag klagar, men ja det är väl inte allt för vanligt att han lyssnar perfekt på mina skänklar och går bra framåt under ett dressyrpass, okej självklart brukar han komma dit i slutet av passet, men idag var det ända från start, duktig gamling. :) 
 
 
 
Sen åkte vi iväg med Quando och Älgen till Silikaten och gjorde lite styrkehoppning. 
 
Quando var lite hårt och stel till en början, men släppte helt okej efter ett tag, han har ju inte gått klokt på ett tag så man kan ju inte begära att han skall vara superfin och mjuk då precis. ;) 
Men ja han tyckte det var lite jobbigt att travhoppa och att vara tvungen att hoppa av med kraft från bakbenen osv, men faktiskt så gjorde han det ganska bra på slutet. Så med lite mer sån här styrketräning så kanske det kan bli nått av han tillslut. ;) 
 
 
 
Sist ut var A-barnet Älgen. Fina lilla Älg. Vet inte riktigt vad jag skall skriva eftersom hon försöker göra allt rätt hela tiden, visst har hon svårt med saker, men hon försöker ändå alltid vara till lags och göra rätt. Även om travhoppning är det värsta hon vet! Helt onödigt! ;) 
 
 
 
 
 
Idag har även hästarna fått gå täckeslösa i solskenet, Gud vad underbart det är att se dem nakna, snart är det sommar (kan man ju hoppas iaf, heh). Det enda negativet är väl skicket som hästarna kommer in i, lerinpackade från topp till tå, myysigt! ;) 
 
 
 
Perfekt pose gjorde hon också, hon ser verkligen ut som en fin liten tävlingshäst här, heh. Men söt är hon ju iaf! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0