Och där kom vintern..

Inget jag absolut saknat, visst kan det vara trevligt att rida i djup snö, om inte så är det iaf nyttigt för hästarna, men ja om den inte kommer över Jul så behöver den inte komma alls, så ja att den kom nu känns väldigt onödigt, tycker jag iaf! ;) 
 
 
Sen att det var snudd på snöstorm när jag var ute och red idag gjorde inte saken bättre, okej snöstorm är kanske en överdrift men ja snön föll i en riktning som var direkt in i mina ögon, vilket var mindre mysigt. Hästarna skööte sig iaf! 
 
 
Alla hästar har blivit ridna idag, de små+ Stina fick en tur i skogen, medans Castro fick en kort tur på ängen, underlaget var väldigt dåligt så han snubblade någongång och jag ville inte riskera att han skulle skada sig, så därför blev det kort. Men ja han gick väl helt okej iaf. :) 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är det hoppträning för iaf en häst (Älgen). Frågade även om det fanns plats för Q men än så länge hade hon inte fått några återbud. Kom på att det nog hade varit bra om han hoppade klokt iaf en gång innan Erlingträningarna. Men ja vi får helt enkelt se hur det blir. :) 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ・゚♥ ✞ ✧:* Neapocalypse - Sveriges unikaste hästblogg! *:・゚♥ ✧* ▲

Åh vilken fiiiin ♥ är det din egen? :)

Svar: Tack så mycket! Yes båda två är mina egna. :)
Ronja Håkansson

2014-01-14 @ 11:13:45
URL: http://neapocalypse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0