Kommentar+Svar (+resultat)

L

Får man tävla/rida omhoppning med en femåring?? :O

 

Svar: På riktiga tävlingar får man inte det men eftersom det här var en klubbtävling så är det andra regler. Men ja vi var väl 13 sek långsammare än den som vann så vi tog det lugnt. :) 

 

Först gick han en 1m, vilket var KM klassen, där fick vi 0+0 fel och som ni kanske redan förstått så kom vi 3a, dock var det väl typ 3 stycken som var med totalt, så egentligen kom vi då sist, hehe. Men han är ju trots allt den enda som inte gått omhoppning förut så det var en ganska självklar placering. Han kändes väl helt okej, men han hoppar ju inte speciellt roligt på Silikaten längre. 

 

Sen fick han gå en träningsrunda i 1.10 vilket han gjorde väldigt bra, hoppade lite bättre och jag red framförallt mycket bättre i den här klassen, dock blev han lite lite trött på slutet så en bom hamnade på marken, men vad gör det?!

 

Iaf så fick vi testa att hoppa kombination på "tävling" vilket absolut inte kändes som något problem, inte idag iaf. Som 4åring hade han lite problem med dom och smet ut till B-hindret, men idag kändes det som sagt lätt. Så det känns bra tills nästa helg då han skall debutera 1.10m på riktigt. :) 

 

Film kanske kommer senare, om det skulle vara intressant?! 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0