Världens bästa Älg!

Idag är jag en stolt matte (eller ja det är väl mamma som äger henne men ändå..) till denna underbara lilla häst, satan vad hon överaskar en gång på gång. 
 
Eftersom hon klantade till det i Larven för 11(?) veckor sedan så har hon inte hoppat på typ 12(?) veckor, och har egentligen inte blivit riden så många gånger en hon blev fräsch. 
 
Eftersom Quando skall ta det ganska lugnt med hoppning ett tag, eller ja alltså han skall inte hoppträna varje vecka iaf, så fick hon hoppa in i hans plats på hoppträningen för Ninna idag. 
 
Vad kan vi ha ridit i ridhus sen hon blev igångsatt igen? 2-3 ggr? Annars har hon i stort sett bara gått rakt fram i skogen eller blivit tömkörd. 
 
Så ja det här med att svänga när väggen kommer finns ibland inte i Älgens huvud, den får väl flytta på sig när hon kommer, eller? ;) 
 
Så visst var hon lite svårsvängd och hade problem med galoppen, men det har hon ju haft hela tiden egentligen. Men förutom det så var hon helt fantastisk. Självsäker som få och hoppar allt utan att tveka en sekund, även tittiga hinder och kombination ur sväng. Det mesta känns liksom väldigt lätt för henne och hon är så klok och smart på något vis, hon känns äldre i huvudet än 4, sen att kroppen fortfarande är 2,5år är en helt annan sak. ;) 
 
Nu är det bara att hålla tummarna att hon kan fortsätta att ha denna underbara inställning hela livet och inte bara nu som bebis. Fina lilla Älgkon! 
 
 
Kameran är helt fucked up så det blev inte mycket film, men sista banan kan jag nog kanske lägga upp lite senare iaf, så får ni ett litet smakprov på dagen iaf, tyvärr så fick inte pappa med det finaste språnget, men förhoppningsvis så får vi chansen fler gånger. ;) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0