Torsdag

Red en tur i blåsten på Q tillsammans med moder på Älg i skogen. Mörkt var det och jag tror nog att både jag och herr Q var lika rädda för alt som rörde sig i mörkret, inte lätt att slappna av i armarna och få bra ridning då kanske, men jag tyckte ändå att jag fixade det het okej, Q gick fint iaf, eller ja när han inte hoppade till för att något bet han i fötterna. ;) 
 
 
SnyggÄlg 
 
 
Sen åkte vi till ridhuset med de gamla, alltså Stina och Castro. Mamma red S och jag C. Det gick väl helt okej idag, inte bra och inte dåligt. Fick inte riktigt till den ridning jag strävar efter, men jag hade inte heller noll känsla. Jag försökte korta hans galopp utan att ta i tyglarna, men antingen gjorde jag helt fel eller så förstod han inte alls vad jag menade, han kanske är för gammal för att försöka sig på att ändra (jag har trots allt ridit med för mycket hand på honom i 4,5år).
På slutet tränade jag även mycket på att rida honom rak i galopp på meddellinjen, mellan hjälperna och utan att spänna mig. Till en början gick det väldigt vingligt och han försökte byta galopp istället för att gå fram rakt, eftersom jag glömde att stötta upp med benen, men sen när jag fick igång dom så bev allt mycket bättre, han slappnade av fint och gick i stort sätt pikrakt fram. Duktig gamling! :) 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0