Åsidosatt.

Min gamle fina gubbe känner sig nog lite mobbad för tillfället. Han har alltid varit den som fått mest tid och omskötsel av mina hästar, men nu står han bara i en hage och får mat och lite kli två gånger om dagen, inte helt okej att sköta sin bästa tävlingshäst på det viset inte.
 
 
Egentligen tror jag nog att han har det ganska bra där han går, men man inbillar sig att han ser lite ledsen ut och får då själv dåligt samvete. Ivan skulle ha kommit och kollat på honom i förrgår, men gjorde inte det, bölden har ännu inte velat spricka upp så han är fortfarande halt när han kliver på hårt underlag eller stenar och det värsta man kan göra är att låta den där gubben vila, han lär vara ett helvete att sätta igång så han kanske lika gärna får bli pensionär nu, han har ju trots allt presterat ganska dåligt de senaste tävlingarna. Fast nej något måste han ju samtidigt göra, tror inte den hästen mår bra utav att vila överhuvud taget.
 
Som tur var går han ju i en stor hage om dagarna/nätterna och rör sig ganska mycket i skritt, så helt vedervärdig kanske igångsättningen inte kommer att vara, man kan ju försöka hoppas på det iaf. ;)
 
 
Han ser även ut som en uteliggare för tillfället (vilket han ju också är men ändå), manen har blivit lite för lång och fettig av flugspray, samtidigt som den står åt alla håll och kanter samt har en fin nyans av grå och resterande kropp har han lerinpackat väldigt noggrant och fint. ;) Så vacker!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0