Kommentar+Svar

Anonym

Berätta om dina hästar vad som är speciellt stamtavla varför du valde dem osv allt du kan komma på om dem
Lisa

 

Svar:

 


Cooltender "Lillen"


Nintender - Orchis Morio. Stinas lilla bebis som skapades då vi inte visste om hon skulle kunna ridas och tävlas igen pga sin skada.

 

Min älskade bästa mest underbara finaste och fantastiska lilla ponny. Han är den snällaste lilla hästen man kan tänka sig, det finns inget ont i han.

 

Han hade en lite små tråkig uppväxt, först när han precis kommit ut till vida världen så får hans mamma kolik så att hon slänger in honom i väggen, sen när han var 1(?) månad gammal så märkte jag att han inte busade något längre utan bara skrittade bakom Stina med hängande huvud och sen började han även att halta, anledningen var att han blivit bockhov fram, mest på höger, så då fick han gå länge i en liten hage så att han inte skulle springa så mycket, men nu verkar det vara bra förutom att han trampar sönder sina framhovar hela tiden...

 

Han är världens gosigaste häst, pussas och att bli kliad älskar han, nästan lika mycket som äpplen. ;) Han kan dock inte äta klokt ur hinkar då han skall boxa omkring den så att man får den rakt in i magen. När han var liten så skulle han alltid snurra runt så fort han fick mat ur hink, men det har han slutat med på "äldre" dagar.

 

Han är nog Sveriges lataste 1åring, det är inte ofta man ser han springa runt och busa, fast iofs så verkar hela gänget vara fruktansvärt lata. Haha.

 

Han verkar inte ha fått så jätte mycket från sin mor, varken utseende eller humör, inte vad som märks av ännu iaf, man kan ju hoppas att han fått sin fars hoppvilja och teknik också, men det har han säkert ärvt av Stina. Dock är han precis som sin mor markskygg och vill helst inte gå i vattenpölar.

 

Åh vad jag längtar till att han kommer hem till gården så att jag kan pussa på honom flera gånger om dagen. <3

 

 

Så fort han kom ut så skulle han kravla ett varv runt Stina, han såg ut som en liten krabba som försökte ta sig fram i halmen. Så söt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite kaxig måste man ju få vara fast man är liten. ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0