De andra två (tre)

Mycket fokus på Stina och Lilleman för tillfället, men man har ju fortfarande 2 (egentligen 3) andra djur som också fyller ens dag. Bara väldigt svårt att släppa ögonen ifrån den lilla. ;)
 
 
Iaf så var jag ute hos familjen Strange imorse, red 7 hästar, sen hem och sova lite innan man skulle iväg till sina egna. :)
 
 
Red först ett litet dressyrpass på Castro. Mamma och pappa hade lagt fram lite travbommar (8-10st) på böjt spår och "vattenmattan", så dom travade jag över ett par gånger, samt hoppade vattenmattan.
 
Till en början var han lite stel och ja han anstränger sig inte speciellt mycket på travbommarna, är i var och varannan med varenda hov, så det får bli mer träning på det helt enkelt. Men när jag hoppade runt på vattenmattan och gjorde lite snäva svängar så släppte han helt och blev jätte fin, efter det travade han lite bättre över bommarna också!
 
 
 
 
Salka fick sig ett likadant pass som Castro. Hon tycker det är lite små jobbigt med så många bommar på marken efter sig (mycket bättre när de är i luften, haha) så de första gångerna segar hon sig lite igenom, men efter någongång så gör hon det jätte fint! Hon är även lite mer uppmärksam och lyfter fint på ben samt rygg (antagligen därför hon tycker det är lite jobbigt) över bommarna.
 
Hoppade även över vattenmattan ett par gånger, vilket hon gjorde högt och fint. ;)
 
 
Hittade lite bilder på stjärnan från förra årets nationella tävling här på gotland. Fina fina Salka! <3
 
 
Imorgon blir det nog något liknande pass, båda behöver träna mycket på många travbommar på böjt spår. Och på Måndag får det nog bli ett lugnt skogspass för båda, bara skritt+trav. :)
 
 
Älgen går i hagen och (faktiskt) börjar tjocka på sig lite, trots denna torka i hagarna. Man ser inte alls revbenen så mycket längre, eller man kan inte räkna vartenda ett med enbart ögonen på 10m håll, så det börjar ta sig. (pepparpeppar)
 
Inte så mycket högre bak längre heller!
 
 
 

Kommentarer
Postat av:

Hej, vart står alla dina hästar?
Dom är jätte fina!

2012-06-27 @ 18:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0