Nu var det verkligen en Älg på väg!

Det är så himla roligt när man får ett samtal om att hästen har hoppat över staketet och är ute och springer på vägen, där det är 80 km/h, på kvällen i skymning, och att de inte får tag på den.
 
 
Den första tanken jag fick var att det var Salka, och då är det ju verkligen PANIK eftersom det inte är min häst och även den mest värdefulla utav de man har i stallet. Hur berättar man för någon att deras häst har blivit påkörd? Inget lätt samtal precis.
 
Men som tur var så var det Älgen som var ute och sprang på vägarna, och när vi kom dit så hade de iaf fått in henne i hagen och försökt laga staketet så gott de kunde! Oh nej min framtida hopphäst är inte så lovande, har hoppaat ut ur staket/hage 3 gånger nu och enbart klarat det 1 gång utan att tagit sönder staketet, och då har staketen inte varit speciellt höga utan max 1,15m. Bådar gott för framtiden...Hehe
 
Men men, vi får hålla tummarna att hon kan hålla sig innanför staketet hädanefter, hon måste ju trots allt förstå att hon är kass och får ont varje gång hon försöker! ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0