Lillplutten!

Som ni kanske förstått så är inte Lillen fullt fräsch för tillfället. För lite mer än två(?) veckor sedan så märkte vi att han haltade på höger fram, men han var inte svullen eller varm någonstans i benet, så vi trodde att han kanske bara hade lite växtvärk.
 
Men sen gick det aldrig över utan han blev bara mer och mer halt, men inte hel tiden dock utan det kom i "vågor". Så vi ringde veterinären och han sa i sin tur att vi skulle kontakta en hovslagare. Så då ringde mamma till Ivan och han kom och kollade på Lillfjanten.
 
Tydligen så är han bockhov på båda fram, så Ivan verkade ner hovarna lite och skall även göra skor till honom som han skall få på sig, finns ju inte så små skor att köpa.
 
Så snart skall Fjanten få på sig skor, 2 månader gammal. Och eftersom han gått som i högklackat så har han blivit lite inflamerad i musklerna vid bog, manke och knä, så han blir även linimenterad två gånger om dagen med kylande liniment. Han blir van med mycket saker redan som ung!
 
Så vi får väl hoppas på att han blir bättre sen när han får skor på sig, lite tråkigt för honom att stå i en liten hage där han inte kan röra speciellt mycket på sig för tillfället. Stackars liten! <3
 
 
 
Min älskade lilla ponnyplutt! <3

Kommentarer
Postat av: Maya

Ja, ronjis, det är din stil de;) Men när de kostar ca 500 styck så är det sådär läckert att köpa alla.. Då har lilla kyrkråttan inte pengar kvar till föda längre;)

2012-08-24 @ 21:54:13
URL: http://mwb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0