FÄRDIG!

Har nu precis kommit hem från hästarna.
 
Idag har jag ridit Castro och Älgen medans modern har ridit Salka.
 
Castro gick helt okej idag, imellanåt släppte han loss och blev så fin som bara han kan vara, men mestadels var han lite tung, eller nej inte tung utan mer seg i handen. Men han skötte sig fint och gjorde allt jag bad honom om, vad mer kan man begära egentligen? ;)
 
Igår fick han också ett pass på banan och var väl ungefär lika som idag! 
 
 
 
 
 
Igår gick Älgen för första gången efter sommarlovet. red enbart i skritt+trav eftersom vår bana är ganska knölig,hal och liten. (Det går utan problem att rida där med de äldre eftersom de har lite mer koll på sig, men Ä har ju då ganska dålig koll på sig själv, hehe) Iaf så skötte hon sig utomordentligt.
 
Idag åkte vi till ridhuset så att jag skulle kunna galoppera lite på henne också. Skritt+trav gick hon jätte fint i och böjde stundtals på nacken, men i galoppen fick hon lite jobbigt. Hon har ju ganska jobbigt i sin galopp överhuvudtaget, så när man får en tjock ryttare på sig också så blir det lite extra svårt. Så hon blev lite sur på mig ett tag där, men det enda hon gör är att stå helt still eller bocka två steg och sen stå still. Hehe
 
Men med lite mer träning så blir hon förhoppningsvis bättre. ;)
 
 
 

Salka fick gå ett pass på banan igår med mig på ryggen. Hon var superfin i munnen och har på sista tiden fått mycket bättre egen bjudning, så det går framåt! :) Hoppde runt lite på stegen med henne vilket hon gjorde helt okej, hon tycker det är lite jobbigt så hon landar lite i fel galopp och kör upp huvudet lite, men även detta blir bara bättre och bättre. Det är en riktigt fin häst och om hon nu även börjar få lite mer egen bjudning så kommer hon bli riktigt fin, vi får hålla tummarna att farten håller i sig nu! ;)
 
Idag red som sagt mamma henne på banan, och även hon tyckte att hon var mycket mer framåt och roligare att rida, så det känns bra det här. Nu väntas två hopptävlingshelger för hennes del. Så håll tummarna för oss då! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0