Dags att hoppa i säng.

Idag har det som sagt varit ganska fullt upp på mitt schema och imorgon lär det bli ännu lite till, men det gillas!
 
Det enda jag inte hann med idag var att rida Älgen, men hon är ju inte heller högsta prioriteten för tillfället.
 
Castro och Salka fick iaf sig en liten tur i skogen i mörkret, tråkigt när det börjar mörkna snabbt nu.. Castro skötte sig som en liten gud och gick först hela vägen utan att bråka en enda sekund, jag är för tillfället en ganska så stolt ägare som ni kanske förstår. ;)
Hela vägen hem i skritt var jag även väldigt duktig och tränade min lätta sits och försökte verkligen pressa ner mina hälar så gott det gick(två av mina svagaste sidor). Eftersom jag är en fruktansvärt klen människa så darrade benen väldigt mycket när jag hoppade av och slutade inte förens jag kom hem och satt mig framför tven och tryckte i mig chips+lite godis. Nej det där är verkligen något jag måste träna mer på! ;)
 
Treåringen som jag skrev om förut som jag skall rida in visade sig vara lite utav en rodeo häst, men det blir nog bra tillslut, får tat lite lugnt bara. ;) Hehe
 
Lovar att jag skall svara på era kommentarer så fort som möjligt, förhoppningsvis på Torsdag! Verkligen jätte kul med massa kommentarer, det blir så himla mycket roligare att skriva då! :) :)
 
 
 
 
Lillfjanten har fått på sig skor nu också och går väldigt mycket bättre nu, hoppar inte längre fram på tre ben så fort det blir lite hårdare underlag, nu ser man faktiskt nästan inte någon hälta längre, vilket är väldigt skönt, får hoppas det håller i sig nu bara! :)
 
 
Nej nu skall man försöka ta sig upp till sängen för att sussa lite, har varit alldeles för dålig på att sova på sista tiden! Nej godnatt gott folk!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0